Experimentele dier onderzoeken hebben gepresenteerd

Dat de zaden van Bush wortel gemakkelijk kan beschermen tegen moederschap 100 procent. Maar er zijn eigenlijk eveneens verscheidene zelf examens evenals verklaringen van vrouwen die in echt gebruik en dosis van uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid communiceren.De zaden van de wilde wortel kan verworven in de professionele.

In een 14-maanden onderzoek, 13 vrouwen nam een dag-tot-dag 1 theelepel van gedroogde zaden. Op dit moment, slechts een vrouwelijke bedacht, die, niettemin, was de dagelijkse dosis gedaald tot veel minder dan de helft. Direct na onveilige geslachtsgemeenschap om moederschap te voorkomen, wat kan worden vergeleken met de “kater pil”, een eetlepel van de zaden is eigenlijk dagelijks aanbevolen voor een volledige week.

De geliefd recepten is het elimineren van de gewenste volume van gedroogde zaden vlak voor gebruik met een stamper en mortel is eigenlijk bonsde vervolgens gemengd in een glas koud water. Bovendien, kruidenthee en ook essences zijn gemaakt van gebruik.

De zaden van de wilde wortel kan verworven in de professionele.

Winkels zijn eigenlijk beide zelfs verzameld. Hieronder, de bruine, droge kegels zijn geknipt en ook gedroogd dan 2 weken. De zaden kunnen na die daadwerkelijk gedorst uit en ook gehouden in een afsluitbare glazen container in een groot gebied. Gezien het feit dat er een aantal zeer gevaarlijke vegetaties, die lijken ongelooflijk veel als Bush wortel (bijvoorbeeld het water Hemlock, dat is eigenlijk fataal), is eigenlijk door het oppakken zeker geremd!

Embelia-een Ayurvedische methode van de geboorte controle. De Embelia (Embelia Ribes) vindt plaats in het algemeen in Zuid-China, Oost-Indiƫ, Madagaskar, evenals is een van een van de meest significante Ayurvedische medische vegetaties. Voor het moment, veel wetenschappers zijn gekomen om grips met de Wellness-effect van Embelia. Zodat de energetische component van Embelin beveiligt tegen kanker en doodt forfaitaire cellen toonde op dergelijke zaken.

Toch is deze plant in onze breedtegraden relatief onbekend. De fruitproducten van Embelia gebruikt in de Ayurveda, maar is eigenlijk al lang eigenlijk het vermijden en zelfs vandaag de vegetatie in india’s Backwoods wordt vaak gebruik gemaakt van als een vertrouwde methoden van afschrikking. De methode van de geboorte controle zou eveneens in fysieke onderzoeken kunnen worden bevestigd.

Dus 48 dames uit de vijfde keer van haar tijdperiode, zoals in nam 1 jaar Indisch onderzoek voor 10 keer 400 mg van Embelia beloning uittreksel. Het resultaat was eigenlijk dat geen zwangerschappen binnen een jaar voorkwam. De beloningen van Embelia zeker niet hormonaal resultaat, maar het kan gemakkelijk te beschermen tegen een implantatie van het ei. Ongewenste neveneffecten zijn niet bekend.

In de Business Embelia deeltje en ook de gedroogde bessen van.

Embelia zijn eigenlijk direct beschikbaar als een Ayurvedische behandeling, die gemakkelijk kan brengen labels zoals bijvoorbeeld Vidanga of zelfs Vaividang.In de Business Embelia deeltje en ook de gedroogde bessen van.

Embelia bessen zijn eigenlijk meestal vermengd samen met diverse andere vegetaties. In een Ayurvedische recept is eigenlijk bijvoorbeeld uit Embelia bessen, Pole Pepper (Piper longum) en ook Loodoxide produceerde een poeder, die tijdens de menstruatie 1 g daadwerkelijk wordt gecombineerd met zuivel en genomen in. Dit graan is eigenlijk om een moederschap te beschermen dan voor een maand.