Papaya zaden als een contraceptieve voor mannen

Samen met construct, zodat de Papaya zaden in uw gezondheid faciliteit om de lever te zuiveren of uw catalogus van oplossingen voor de regeneratie van de lever. De poging is eigenlijk marginaal. Je kauwt gewoon meerdere malen per keer vijf Papaya zaden of zelfs het beheer van deze formule met de kalk extract.Slechts 30 procent wil achter te laten niet alleen de meisjes veiligheid tegen onnodige zwangerschap en ook als gevolg gebruik maken van condooms.

Een eens te meer zeer andere bedrijfstak van de activiteit voor Papaya zaden daadwerkelijk onderzocht te wijten aan het feit dat op zijn minst de jaren 1970: geboorteregeling voor jongens

In juni 2014, onderzocht de mannen publicatie “men’s Health” in een online enquête de begunstigde methoden van anticonceptie door mannen. 55 procent van de zowat 1000 deelnemers de voorkeur aan de pil te beschermen tegen zo goed als het vermijden om ervoor te zorgen dat “vertrouwen” in de handen van het vrouwtje.

Slechts 30 procent wil achter te laten niet alleen de meisjes veiligheid tegen onnodige zwangerschap en ook als gevolg gebruik maken van condooms.

Er zal een substituut van anticonceptie pil en ook snel toepasbare anticonceptie voor mannen, vrouwen kunnen omdraaien uiteindelijk vermijden-een mannelijke wereld na lange jaren van pil. Of Papaya zaden uit de pil een gelijkwaardige show, moet verschijnen terwijl nog niet. Maar het simpele feit is dat veel inheemse individuen stoppen samen met Papaya zaden, of zelfs deed dit in het verleden.

Native individuen te beschermen tegen samen met Papaya zaden De jongens van algemeen levende groepen in Pakistan, India, Sri Lanka en ook Zuid-Oost-Azië maakte gebruik van Papaya zaden uiteraard als een veilige biologische anticonceptie methode. Om dit te bereiken, ze consumeren een lepel Papaya zaden per dag en zijn niet in staat om kinderen met behulp van deze dosering na 3 maanden.

Er zijn eigenlijk geen bewezen bijwerkingen. Bovendien geeft de vruchtbaarheid na een paar weken, bij het nemen van de papaja zaden, een verstoorde weers afname. Wetenschappers zijn eigenlijk bezig om te bouwen van een Papaya Center te verwijderen kan worden gericht en gebruik gemaakt van tee te voorkomen en ook in staat is om de opbouw te verminderen van spermacellen goed en lastingly.

Dit kan prikkelen u.

Colon reiniging gemakkelijk schoon-de eenvoudige Darmreiniging Papaya zaden stoppen nauwkeurig in huisdieren. Bij dieren, de juiste medicijnen had onthuld eigenlijk klinkende resultaat. In 2002, een onderzoek medewerkers onder leiding van Prof. N. K. Lohiya uitgecheckt, bijvoorbeeld, de kwaliteit van het sperma van mannelijke Langur apen, die een supplement met kenmerkende Papaya zaad essentie verkregen.Dit kan prikkelen u.

De essentie verminderde na de sperma concentratie, terwijl de bestaande sperma motie eigenlijk volledig buitengesloten was evenals de uitvoerbaarheid van sperma verminderde.