Vanwege het feit dat veel dames vandaag de dag zeker

Niet goed opgemaakt met de pil of zelfs zorgen voor hun lange-termijn bijwerkingen, de passie in organische substituten om de afschrikking is groot. De strategieën van de biologische gezinsplanning (NFP of symptothermal procedure) zijn eigenlijk op dit moment bekend. Hier, het vrouwtje keek haar lichaam en gaat in de aanpassingen die gebeuren op een maandelijkse basis, in een patroon schema. Dit kenmerkt de meting van basis de temperatuurniveau van het lichaamssysteem, de controle van de cervicale vloeibare consistentie aanpassingen naast veranderingen van de cervix.

Op deze manier kunnen de vruchtbare dagen zeer correct worden berekend. Eigenlijk zijn er apps en vermeende cyclus computersysteem dat zal zeker helpen u samen met het onderzoek van de records.

Bescherming evenals abortive installaties

Veel vrouwen voorkomen dat het initiatief (dat is eigenlijk geen in de werkelijkheid, als men vertrouwd is met de procedure) hebben gezegd dat, en hunkert naar een contraceptieve methode, die-net als de pil-net alleen alledaagse ingenomen is specifiek, maar natuurlijke oorsprong, heeft geen negatieve effecten, maar stevig vermeden.Bescherming evenals abortive installaties

Het onderzoek is nu of het verhinderen van installaties aan al deze behoeften kon voldoen. Aan u moet de vegetaties erkennen die eigenlijk eerder gebruikte familie planning, niettemin, het ogenblik waren. Een minimum van twee teams van planten worden geïdentificeerd hier opgesomd:

Contraceptieve vegetatie Abortively vegetaties, dat wil zeggen planten die een stopzetting van de moederschaps. Sinds het afbrekende resultaat van sommige vegetaties, is dit verschil eigenlijk daarom significant specifiek. Afzonderlijk om een abortus te beheren in de middelen, omdat het eigenlijk niet rechtmatig noch bijzonder gezond. En alle interventies gekeken naar abortus op dit moment, die plaatsvinden na de implantatie van de bevruchte ei in de baarmoeder (met inbegrip van op de 6e keer na bevruchting).

Abortively-looking vegetaties moeten daadwerkelijk worden gebruikt, zodat er geen zes keer na het bemesten. Maar natuurlijk de preventie-zo goed als dit is ons probleem net voor van een haalbare bemesting optreedt, absoluut geen achter direct na de geslachtsgemeenschap.

De meest effectieve manier om te begrijpen vegetaties, die belde onze voor ouders (of vandaag ook onze tijdgenoten in tal van landen te creëren) om te voorkomen, alsmede een reisrecht in het verleden, om te ontdekken in welke planning ze aanvankelijk werden gebruikt:

Vermijden met vegetaties in historische kansen

De oudste bewijzen met betrekking tot technieken van anticonceptie leiden ons naar het oude Egypte. Een tampon recept dateert uit 1550 voor Christus, legt uit dat zorgvuldig geraspte Acacia die samen met dagen en honing op een Fiber ronde werden geschrapt evenals ingevoegd in de vagina.Vermijden met vegetaties in historische kansen

Een mechanisch hangslot voor het sperma werd ontwikkeld door deze moeilijke pads. Dergelijke contraceptieve methoden kunnen klinken eigenaardig in deze tijd en ouder worden, maar nog steeds gediend hun reden. Dit kan worden bevestigd door middel van hedendaagse onderzoek studies.

Zo, onderzoekers met inbegrip van hebben vastgesteld dat de Acacia buddies hebben Arabische parodontitis rubber is verbeterd in melkzuur in de vagina. Als melkzuur zaden abtoetend acties, het wordt een deel van een aantal contraceptieve gel vandaag.

Verder creëerde u off Granaatappel Extract zaden vaginale zetpillen door dinned de pitten en rommelde in te wax. Ovulatie had kunnen voorkomen dat dit gezien het feit dat de granaatappel omvat fyto.

In het historische Rome, dit besprenkeld om te voorkomen dat wollen tampons in alumnus gegoten, ceder stof, of olijfolie. En de Duitsers nam peterselie aden, maar toch minder voorzorgsmaatregelen, maar enigszins om de scheiding te waarborgen na een daadwerkelijk kan worden uitgevoerd.